Referenssit

Created with Sketch.

Seuraava pysäkki: matkailuala!-valmennus

InnoOk toteutti BusinessOululle valmennuksen Töihin matkailualalle, jonka kohderyhmä olivat matkailualasta kiinnostuneet. Matkailuala on sinänsä kiinnostava, koska suomalaiset matkailijat ovat korvanneet ulkomaalaiset ja uusia palveluja ja työntekijöitä tarvitaan taas.

Business Oulun sivuille
Fit Bio & Biz training programme

FIT IN BIO & BIZ -työvoimakoulutus

InnoOk järjesti vuonna 2020 koulutuksen Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselle ja valmennuksen BusinessOululle. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen koulutuksen kohderyhmä oli koulutetut ulkomaalaiset kaupallisen- ja bioalan osaajat, joista koulutuksen aikana ja sen jälkeen on noin 2/3 työllistynyt. Tulokset ovat erittäin hyviä ja osoittavat, että vastaavanlaisella koulutuksella ulkomaalaisten työllistymistä voidaan tehokkaasti edistää.

Töihin matkailualalle -valmennus

Business Oulun työllisyyspalvelujen Kohtaantoa valmennuksella (ESR) -hankkeen Töihin matkailualalle -valmennus järjestettiin vuonna 2019 elo-syyskuussa. InnoOk oli valmennuksen toinen toteuttaja (7 päivää).

Osallistujilta ei edellytetty aiempaa kokemusta tai koulutusta matkailualalta.  Valmennus oli suunnattu työnhakijoille, jotka halusivat tutustua matkailualan mahdollisuuksiin.

Valmennus koostui kahdeksasta valmennuspäivästä viiden viikon aikana.

Innovaatiovalmennukset

Järjestimme yhteistyössä Kielo Growth kanssa viisi Innovaatiovalmennusta vuonna 2018.

Keväällä 2018 valmennukset kestivät kuusi viikkoa ja teemoja olivat: Optoelektroniikka, Älykäs rakentaminen ja asuminen sekä Kaupunkikulttuuri. Syksyn 2018 aikana järjestimme neljä viiikkoa kestäviä Innovaatiovalmennuksia teemoilla: Matkailu sekä Terveyden ja hyvinvoinnin palveluinnovaatiot. 

Innovaatiovalmennus oli BusinessOulun ESR-rahoitteinen hanke.

Matkailudiili

Yhteistyössä OS Retkipalveluiden kanssa olemme mukana Työ- ja elinkeinoministeriön kärkihankkeessa, Matkailudiilissä, jossa pyritään ratkaisemaan matkailun kohtaanto-ongelma.

OS RETKIPALVELUT
B2B

Aloittaville yrittäjille

WEB-SIVUJEN KEHITYS

Olemme auttaneet aloittavia yrityksiä käynnistämään toimintaansa hyödyntäen digitaalista markkinointia.

APPSIEN PROTOILU

Olemme auttaneet yrityksiä prototypoimaan ideoitaan mobiilialustalle.

Kiinnostuitko toiminnastamme?